top of page
brandveiligheid advies

Brandveiligheid advies

Ieder gebouw moet brandveilig zijn, of dit nu nieuwbouw of bestaande bouw is. Er is veel regelgeving verbonden aan brandveiligheid. Equipe Adviseurs helpt u graag om een brandveilig gebouw te ontwikkelen en te gebruiken.

Brandveiligheid advies voor nieuwbouw, bestaande bouw en transformaties

Brandveiligheid is een cruciaal eigenschap van een gebouw. Gedegen onderzoek naar brandveiligheid vormt dan ook de basis voor een gebouw waarin gebruikers veilig kunnen wonen, werken en functioneren. 

Als adviesbureau in brandveiligheid kennen wij de uitdaging van het ontwerpen, (ver)bouwen en gebruiken van brandveilige gebouwen als geen ander. Of het nu gaat om hoogbouw, nieuwe of bestaande woningen, bedrijven of openbare en multifunctionele gebouwen, de senior adviseurs van Equipe Adviseurs hebben jarenlange ervaring met brandveiligheid advies in uiteenlopende projecten, zoals voor appartementencomplexen, kantoren, scholen, winkelcentra en industriehallen. Onze brandveiligheidsexperts verzorgen het contact met alle partijen: de architect, ontwikkelaar, constructeur, gemeente en brandweer. Wij geven brandpreventie advies waardoor de brandveiligheid in gebouwen wordt gewaarborgd en uw gebouw voldoet aan de geldende wet- & regelgeving voor brandveiligheid.

Patrick de Zeeuw.png

Patrick de Zeeuw

Senior Adviseur Brandveiligheid

Direct contact?

Bij bestaande bouw en transformaties is er maatwerk nodig, bijvoorbeeld omdat de brandveiligheidsnormen uit het bouwjaar af kunnen wijken van de huidige normen. Met ons brandveiligheid advies zorgen wij dat uw gebouw of bouwplan op een betaalbaar niveau voldoet aan de wettelijke eisen, zoals de normen van het Bbl (Omgevingswet), NEN, ISO en eventuele privaatrechtelijke eisen.

 

Wie een adviesbureau brandveiligheid zoekt, verwacht een partij die zorgt voor een brandveilig ontwerp of gebouw. De brandveiligheidsadviseurs van Equipe Adviseurs nemen alle zorg binnen brandveiligheid en bouwfysica uit handen, maar maken juist ook graag keuzes samen met u. Wij geloven namelijk dat deze persoonlijke aanpak zorgt voor een beter eindresultaat en een begrijpelijker advies.

Binnen één dag een offerte voor uw bedrijf?

Bestand uploaden

Meerdere bestanden versturen? Stuur deze direct naar contact@equipe-adviseurs.nl.

Een groot bestand toegevoegd? Dan vragen wij u vriendelijk een moment te wachten tot u wordt doorgestuurd.

deel0Helemaal.jpg

Binnen onze Expertise Bouwfysica helpt Equipe Adviseurs haar klanten al ruim 15 jaar op gebied van Brandveiligheid, Gebouwschil, Energie & Warmte, Daglicht, Ventilatie en Ruimteakoestiek. Met onze ervaring helpen wij u graag om samen uw droomproject te verwezenlijken. Hebt u een vraagstuk of wilt u uw project bespreken? Wij helpen u graag!

Patrick de Zeeuw.png
Patrick de Zeeuw
Senior Adviseur Brandveiligheid
bottom of page