top of page
expertise omgevingsmonitoring bouw.webp

Expertise Omgevingsmonitoring

Een gebouw realiseren in de bebouwde omgeving is uitdagend. Equipe Adviseurs is gespecialiseerd in het begeleiden van uw bouwproject. Door de omgeving rond uw projectlocatie te laten monitoren kan schade, hinder en vertraging worden beperkt. Bekijk hieronder ons werkgebied of neem direct contact op.

Samen gaan we voor goud!

De omgeving rond uw project gemonitord

​Als projectleider wilt u zich kunnen focussen op de uitdagingen die het project u biedt. Dan is het fijn als de omgeving rond uw projectlocatie in de gaten gehouden wordt. Equipe Adviseurs voert gerichte monitoring van uw bouwproject uit op basis van een risicoanalyse.

 

Uw project begeleiden, daar is Equipe Adviseurs in gespecialiseerd. Door de omgeving van uw bouwproject te monitoren wordt de hinder voor de omgeving rond uw projectlocatie beperkt. Op deze manier voorkomt u onnodige vertraging en schade.​

Omgevingsmonitoring bouw

Niet alleen het in kaart brengen van de risico’s is belangrijk, maar ook om tijdens de bouw de omgeving te monitoren. Zo kunt u tijdig ingrijpen wanneer schade of hinder dreigt. Door de omgeving van uw te bouwproject monitoren kunt u zich focussen op de realisatie van het project. Equipe Adviseurs vormt de schakel tussen u en uw omgeving!

Diensten

Ons werkgebied

Omgevingsmonitoring

Recent nieuws & droomprojecten binnen omgevingsmonitoring

cooltower bouwkundige opname 1.webp
CoolTower: Minimale bouwschade met onze app
De bouwkundige app van BK bouw- & milieuadvies_edited.jpg
Omgevingsmonitoring draagt bij aan soepel bouwproces
Samen gaan we voor goud!
deel0Helemaal.jpg
Voorkom schade en hinder. 
Laat uw project monitoren. Van A tot Z!

Philip de Vries

​Adviseur Omgevingsmonitoring

Philip de Vries.png
bottom of page