top of page
brandveiligheid advies

Brandveiligheid

Ieder gebouw moet brandveilig zijn en voldoen aan complexe wet- & regelgeving. Onze brandveiligheidexperts zorgen dat u een brandveilig gebouw kunt ontwikkelen en gebruiken.

Brandveiligheid advies

Brandveiligheid is een cruciaal eigenschap van een gebouw. Als adviesbureau in brandveiligheid kennen wij de uitdaging van het ontwerpen, (ver)bouwen en gebruiken van brandveilige gebouwen als geen ander. Of het nu gaat om hoogbouw, nieuwe of bestaande woningen, bedrijven of openbare en multifunctionele gebouwen, onze senior adviseurs hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende brandveiligheidsprojecten en het adviseren conform de geldende wet- & regelgeving.

brandveiligheid

Juist brandveiligheid is bij uitstek een vakgebied waar passende oplossingen buiten de gebaande wegen kunnen liggen. Onze adviseurs nemen alle zorg binnen brandveiligheid en bouwfysica uit handen, maar maken daarom ook graag keuzes samen met onze opdrachtgevers. Wij bieden gelijkwaardige alternatieven om een brandveilig gebouwgebruik te waarborgen; de maximaal haalbare brandveiligheid op een betaalbaar niveau.

Wie een adviesbureau brandveiligheid zoekt, verwacht een partij die ieder project brandveilig maakt. Equipe Adviseurs geeft u dan ook op een breed scala brandveiligheid advies.

deel0Helemaal.jpg
Waarmee kunnen wij u helpen?
Ronald van den Bout

​Teammanager Bouwfysica

Ronald Teammanager Bouwfysica
bottom of page