top of page
Bouwmanagement bouwbegeleiding

Bouwmanagement

Grote bouwprojecten zijn enorm uitdagend. Als bouwmanagementbureau verzorgen wij uw volledige bouwproces, inclusief bouwbegeleiding en advies. Van start tot finish.

Expertise Omgevingsmonitoring_edited.jpg

Bouw management

Grote bouw- en renovatieprojecten zijn complex en risicovol. Dit vraagt om een strakke, deskundige sturing van het bouwproces. Als bouwmanagementbureau begeleiden wij zowel kleine als grote projecten van start tot finish. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, herhuisvesting of een functiewijziging, wij zorgen voor het hele bouwproces.

Bouw management bouwbegeleiding

Onze aanpak

De ervaren bouwmanagers van Equipe Adviseurs brengen de juiste experts bij elkaar in een bouwteam en zorgen voor een uitstekend werkende samenwerking. Samen met u bepalen we de kaders van kwaliteit, planning en budget. Tijdens het project bewaken wij deze nauwkeurig, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook houden we persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en de betrokken stakeholders.

Het volledige bouwproces door ons verzorgd

Equipe Adviseurs is niet alleen een bouwmanagementbureau, maar heeft ook alle noodzakelijke expertises in huis die noodzakelijk zijn om de vergunningen en het bouwproces te begeleiden.

Ruimtelijke ordening / Omgevingsvergunning

Flora en fauna

Geluid

Trillingen

Stikstof

Bouwfysica

Brandveiligheid

Omgevingsmanagement

Daarnaast bieden we samen met onze zusterorganisatie BK ingenieurs advies rondom bodem, asbest en civiele techniek. Zo zijn we één vaste partner voor uw volledige bouwproject.

Bouwbegeleiding en advies

Bouw management gaat ook over bouwbegeleiding. Vooral bij grote projecten met veel verschillende partijen is er veel nodig voor een succesvolle realisatie. Onze ervaren bouwmanagers overzien het bouwproces, sturen op risico’s en houden grip op kwaliteit, planning en budget. Door onze bouwbegeleiding en advies creëren we uw voltooide droomproject!

deel0Helemaal.jpg
Jan-Cees Hordijk vierkant klein transparant.png
Uw projectplan bespreken?
Jan-Cees Hordijk

Bouwmanager

bottom of page