top of page
Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding en directievoering

Een bouwproject van start tot finish begeleiden is complex en vol risico’s. Equipe Adviseurs heeft experts  in dienst die uw project kunnen begeleiden van start tot finish.

Expertise Omgevingsmonitoring_edited.jpg

Een bouwproject van start tot finish begeleiden is complex en vol risico’s. Van een architect en constructeur tot aannemers, installateurs en adviseurs; een bouwproject is afhankelijk van het werk van veel partijen. Alleen door een project strak te sturen is het mogelijk om bouwprojecten succesvol op te leveren. Hier helpt bouwbegeleiding en directievoering bij.

Waarom bouwbegeleiding?

Of het nu gaat om de bouw of de sloop van één gebouw of een hele woonwijk; een project begeleiden heeft aandacht nodig. Als u als opdrachtgever niet voldoende tijd heeft of de specifieke kennis in huis heeft om een bouwproces te sturen, kan het een verstandige keuze zijn om bouwbegeleiding aan te vragen.

Een bouwmanager stuurt en bewaakt het project gedurende het bouwproces op kwaliteit, budget, tijd en efficiëntie. Ook vraagt bouwbegeleiding inzicht in bouwkundige aspecten. Het is daarom verstandig om bouwbegeleiding uit te besteden aan een onafhankelijke bouwmanager, die deze zaken op zich kan nemen. Dit bespaart u tijd en geld.

Directievoering

Waar een bouwmanager pas in zicht komt wanneer de aanbesteding rond is, is de directievoerder ook tijdens de aanbesteding ter ondersteuning betrokken. Zowel de bouwbegeleider als de directievoering bouw zijn het eerste aanspreekpunt voor de verschillende partijen die betrokken zijn bij het project. Een directievoerder moet goed zijn in samenwerken, stakeholdermanagement, het overzicht hebben, op veel gebieden verstand hebben van zaken hebben, autoriteit hebben en kunnen onderhandelen: uiteenlopende eigenschappen die nodig zijn om een project te laten slagen.

Directievoering & bouwbegeleiding
Samen een kop koffie drinken?

Jan-Cees Hordijk

Directievoering & bouwbegeleiding

Wat Equipe Adviseurs voor u kan betekenen

Equipe Adviseurs levert betrokken en proactieve professionals die uitstekende bouwmanagers zijn tijdens de voorbereiding en het uitvoeringsproces. Onze bouwbegeleiders en directievoerders behartigen de belangen van de opdrachtgever en zijn proactief aanwezig in het uitvoeringsproces. Zo kunt u focussen op het project.

deel0Helemaal.jpg

Bouwbegeleiding & directievoering

Jan-Cees bouwbegeleiding & directievoering

​Bouwbegeleiding of directievoering nodig?

Jan-Cees Hordijk

bottom of page