top of page
Quickscan flora en fauna.jpg

Teamleider & adviseur ecologie

Ga samen met ons voor goud!

Ecologie

Senior professional
Randstad &  thuiswerken

Expertise

Carrièreniveau

Locatie

Teamleider & adviseur ecologie

Werken bij Equipe Adviseurs: een gouden kans

'Equipe' betekent team. En een team, dat zijn wij! Iedereen doet bij ons mee, vanuit zijn of haar expertise. Onze collega's omschrijven onze cultuur als nauw verbonden, ontspannen en warm. Want bij Equipe Adviseurs ga je op avontuur. Kom je tot bloei. Doe je mee. Dat maakt ons uniek.

En wij zijn op zoek naar jou!

Want ben jij iemand met kennis en ervaring met ecologisch onderzoek? Iemand die dit graag wil combineren met leidinggeven aan een team? Heb je een oor voor opdrachtgevers en een oog voor commerciële ontwikkeling? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Equipe Adviseurs.jpg

Dit ga je doen

Als teamleider ben je een bevlogen expert die vanuit kennis en overtuigingskracht het team mee neemt in persoonlijke- en bedrijfsmatige ontwikkeling. In de kern ben je verantwoordelijk voor het welzijn, de productiviteit en de kwaliteit van de teamleden in jouw team van specialisten. Je bent een aanspreekpunt en zorgt voor een goedlopende communicatie, zowel binnen de organisatie als richting opdrachtgevers. Met jouw procesmatige inzicht zorg je voor overzicht en ben je een vraagbaak voor collega's. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de groei van het team en maak je deel uit van het MT van Equipe Adviseurs. Ca. 40% van jouw uren hebben te maken met jouw rol als teamleider.

Daarnaast ben je als senior ecoloog verantwoordelijk voor allerlei soorten projecten. Waarbij de inhoudelijke focus vooral ligt op het schrijven van passende beoordelingen, aanvragen van ontheffingen en begeleiding van nader onderzoeken. Jij bent een belangrijk aanspreekpunt voor de opdrachtgever en weet deze mee te nemen in de reden van uitvoering van het onderzoek en de gevolgen te bespreken als een project niet uitgevoerd kan worden. Ook ga jij je bezighouden met de advisering over het opstellen van werkprotocollen en het aanvragen van ontheffingen. Je draagt jouw eigen projecten, vanaf het de offerteaanvraag tot en met de facturatie en weet op de juiste momenten de werkzaamheden te delegeren zodat je zelf gefocust blijft op de kern van je functie. Ca. 60% van jouw uren hebben te maken met jouw rol als adviseur.

Je werkzaamheden in bulletpoints

 • Aansturing en begeleiding van (junior) adviseurs;

 • Productief projecten draaien

 • Opstellen en uitvoering geven aan (meerjarig) teamplan samen met je team;

 • Het tijdig signaleren van financiële en technische afwijkingen;

 • Het onderhouden van relaties en het uitbouwen van je netwerk.

Dit krijg je

Werken bij Equipe Adviseurs betekent afwisselend werk, doordat je betrokken bent bij veel verschillende soorten projecten. Onze organisatiestructuur is gebaseerd op de uitgangspunten zelfstandigheid, betrokkenheid en vertrouwen. Als medewerker draag je zelf verantwoordelijkheid voor je eigen bijdrage binnen je vestiging en leg je verantwoording af aan jouw team. Een team waarin openheid, informele omgang, loyaliteit en doortastendheid kernbegrippen zijn.

Daarnaast:
 • Een persoonlijk ontwikkelplan; jouw ontwikkeling staat centraal en je krijgt ruimte om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen

 • Een divers team waarmee je leuke projecten aanpakt;

 • Veel vrijheid: ruimte voor ontwikkeling en plezier, eigen initiatief is een must!

 • Een uitstekend salaris; afhankelijk van jouw profiel tussen de €4500,- en €6000,-

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een auto van de zaak;

 • Flexibele werktijden;

 • Een combinatie tussen werken op kantoor en thuis;

 • Een open, informele en vriendschappelijke werksfeer: je krijgt een collegiaal team waar we voor elkaar door het vuur gaan!

Dit worden je directe collega's

Klaas Romijn vierkant klein 2-transparant.png

Klaas

Melindy Dirks.png

Melindy

Wendela Tarbuck.png

Wendela

Annemijn de Groot.png

Annemijn

Thomas de Koning.jpg

Thomas

Naomi van Pelt.jpg

Naomi

Dit heb je

Jij bent een extraverte collega die beschikt over uitgebreide kennis en ervaring binnen het vakgebied van ecologie. Je kunt leidinggeven aan het projectteam; door jouw procesmatige inzicht bewaar jij het overzicht en weet goed te communiceren met zowel collega’s als opdrachtgevers. Je bent hierin klantgericht en hebt een goed ontwikkeld commercieel gevoel.

Daarnaast:
 • Beschik je over een afgeronde opleiding op hbo-niveau, universiteit of gelijkwaardig;

 • Heb je minimaal 6 jaar relevante ervaring;

 • Heb je kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Omgevingswet;

 • Ben je praktisch en oplossingsgericht ingesteld;

 • Kun je nieuwe ontwikkeling in het vakgebied vertalen en implementeren in de organisatie;

 • Heb je ambitie om samen te groeien.

De cultuur is erg warm en betrokken. De diversiteit aan mensen en expertises geven een gezellige werksfeer en boeiende verhalen tijdens de lunch.
Annemijn de Groot.png

Annemijn de Groot.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Vertel ons over jezelf en over jouw ambities! Doe dat via de knop hieronder.

Heb je het idee dat je niet alle bagage hebt die hierboven beschreven is? Solliciteer dan toch! Samen kijken we naar een passende functie.

deel0Helemaal.jpg

Vragen over deze vacature?

Jan Brouwer

Interim Recruiter

Jan_Brouwer transparant.png
bottom of page