top of page
2.PNG

Vacature adviseur Bouwfysica

Expertise
Carrièreniveau
Locatie

Bouwfysica
Ervaren & senior professional
Randstad &  thuiswerken

Ga samen met ons voor goud!

Adviseur Bouwfysica

Werken bij Equipe Adviseurs: een gouden kans

'Equipe' betekent team. En een team, dat zijn wij! Iedereen doet bij ons mee, vanuit zijn of haar expertise. Onze collega's omschrijven onze cultuur als nauw verbonden, ontspannen en warm. Want bij Equipe Adviseurs ga je op avontuur. Kom je tot bloei. Doe je mee. Dat maakt ons uniek.

En wij zijn op zoek naar jou!

Want ben jij iemand met kennis en ervaring in bouwfysica? Iemand die dit graag droomprojecten helpt realiseren? Heb je een oor voor opdrachtgevers en een oog voor commerciële ontwikkeling? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Dit ga je doen

Als adviseur bouwfysica ben je voornamelijk bezig met vocht- en koudebrugberekeningen, brandveiligheid en lucht- & contactgeluid. De bouwfysische werkzaamheden richten zich met name op bestaande bouw, verbouw en op transformaties. Ook nieuwbouwprojecten komen met regelmaat langs. Je ben je niet verantwoordelijk voor één facet, maar beheer je jouw eigen project. Van het binnenkomen van de offerte en het eerste contact met de opdrachtgever, tot aan de facature. Je leert dus het hele traject kennen!

Werken bij Equipe Adviseurs betekent afwisselend werk. Geen dag is bij ons hetzelfde. ‘s Ochtends ben je bijvoorbeeld thermografische opnamen aan het uitvoeren en ’s middags neem je deel aan een bouwoverleg, waar je de bouwfysische aspecten voor het project deelt. BENG-berekeningen voor nieuwbouw, koudebrugberekeningen voor bestaande bouw en het bouwfysisch doorrekenen van een kantoor naar appartementencomplex… In je functie komt het komt allemaal langs!

Dit krijg je

Werken bij Equipe Adviseurs betekent afwisselend werk, doordat je betrokken bent bij veel verschillende soorten projecten. Onze organisatiestructuur is gebaseerd op de uitgangspunten zelfstandigheid, betrokkenheid en vertrouwen. Als medewerker draag je zelf verantwoordelijkheid voor je eigen bijdrage binnen je vestiging en leg je verantwoording af aan jouw team. Een team waarin openheid, informele omgang, loyaliteit en doortastendheid kernbegrippen zijn.

Daarnaast:
 • Een persoonlijk ontwikkelplan; jouw ontwikkeling staat centraal en je krijgt ruimte om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen

 • Een divers team waarmee je leuke projecten aanpakt;

 • Veel vrijheid: ruimte voor ontwikkeling en plezier, eigen initiatief is een must!

 • Een uitstekend salaris; afhankelijk van jouw profiel tussen de €4000,- en €5100,-

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een auto van de zaak;

 • Flexibele werktijden;

 • Een combinatie tussen werken op kantoor en thuis;

 • Een open, informele en vriendschappelijke werksfeer: je krijgt een collegiaal team waar we voor elkaar door het vuur gaan!

Wij vinden het belangrijk om een functie te vinden die bij jou past. Daarom is de functie is volledig te vormen naar wat jou het meeste aanspreekt en waar je naartoe zou willen groeien.

Dit worden je directe collega's

Ronald van den Bout vierkant klein 2-transparant.png
Ronald van den Bout

​Teammanager
Bouwfysica

Patrick de Zeeuw.png
Patrick de Zeeuw

​Teamleider
Bouwfysica & Brandveiligheid

Joost Bosboom.png
Joost Bosboom

​Adviseur
Bouwfysica & Brandveiligheid

Paul van Dijk.png
Paul van Dijk

​Adviseur
Bouwfysica & Installaties

Din Schellevis vierkant klein transparant.png
Din Schellevis

​Adviseur
Bouwfysica

Thomas Eeken.png
Thomas Eeken

​Adviseur
Bouwfysica & Stikstof

Sandra van der Herik.png
Sandra van den Herik

​Adviseur
Bouwfysica

Dennis den Boer transparant.jpg
Dennis den Boer

​Adviseur

bouwfysica

Dit heb je

Jij bent iemand die goed weet te communiceren met zowel collega’s als opdrachtgevers. Je bent hierin klantgericht en hebt een commercieel gevoel. Je kunt prima zelfstandig werken, maar je weet ook wanneer je samen de klus moet klaren. Vanuit jouw achtergrond geef je klanten gericht advies en creatieve oplossingen op het gebied van gezond binnenklimaat, brandveiligheid en vochtbeheersing. Hierbij moet je denken aan projectgerichte adviezen voor renovatie, transformatie en verbouw.

Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde hbo- of wo-opleiding;

 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring binnen het vakgebied bouwfysica;

 • Ben je praktisch en oplossingsgericht ingesteld;

 • Heb je ambitie om samen te groeien.

De cultuur bij Equipe Adviseurs is positief en erg behulpzaam. Als je houdt van variatie in je werk en een goede begeleiding, solliciteer dan zeker voor plek in ons team!

Sandra.

Sandra van der Herik.png
Past onze cultuur bij jouw wensen?

Voor deze functie is jouw kennis en ervaring belangrijk, maar laten we je drijfveren en jouw persoonlijkheid niet vergeten! Uiteindelijk is het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Word jij onze nieuwe collega, wil je weten of je bij onze cultuur en A-team filosofie past of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deze functie? Vertel ons over jezelf en over jouw ambities! Doe dat via de knop hieronder.

Heb je het idee dat je niet alle bagage hebt die hierboven beschreven is? Solliciteer dan toch! Samen kijken we naar een passende functie.

deel0Helemaal.jpg
Vragen over deze vacature?
Jan Brouwer

Interim Recruiter

Jan_Brouwer transparant.png
bottom of page