top of page
Equipe Adviseurs merklancering.jpg

​Vanaf nu heten wij...
Equipe Adviseurs!

​Vanaf mei gaat BK bouw- & milieuadvies verder als Equipe Adviseurs! Lees hier alles waar wij voor staan en waarom wij onze naam hebben veranderd.

Samen gaan we voor goud!

Equipe Adviseurs

Het verhaal achter onze transitie

Vanaf mei gaat BK bouw- & milieuadvies verder als Equipe Adviseurs. In 2009 startte ons avontuur als BK bouw- & milieuadvies. Wat begon met het uitvoeren van geluid- en trillingsmetingen, is de afgelopen jaren gegroeid naar een veelzijdig adviesbureau waarbij wij onze kennis en expertise delen op het gebied van Bouwfysica, Omgevingsmonitoring, Ecologie en Milieu & Ruimte.

De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan wat ons als organisatie inspireert en welke waarden wij uitdragen. Om onze positie duidelijk uiting te geven is een nieuwe naam nodig: Equipe Adviseurs.

Een impressie van onze merklancering

'Equipe' betekent team

En een team, dat is waar wij voor staan! In onze organisatie doet iedereen mee, vanuit zijn of haar expertise. Met een divers team van specialisten bieden wij een brede en diepgaande expertise aan. Met ons team zien wij onze klant als partner. Dit houdt in dat wij Samen gaan voor goud. Samen als team, met u als partner en met onze zuster BK ingenieurs.

We gaan op avontuur

Bij Equipe Adviseurs ga je op avontuur, je komt tot bloei. En dit avontuur gaan we ook graag aan met onze klanten.

We hebben hart voor elkaar

Met een divers team en verschillende Expertises zijn wij één familie.

We doen

Doen is een werkwoord, want wij willen waarde creëren voor onze klanten.

We hebben een A-team filosofie

Bij Equipe Adviseurs helpen wij elkaar en doet iedereen mee. Met unieke invalshoeken zijn wij Equipe. Eén team. 

Voltooide droomprojecten

Equipe Adviseurs is voor u een partner die met een veelzijdig en professioneel team al jarenlang actief is in bouw- & milieukundige adviestrajecten. Equipe Adviseurs ziet graag mooie, voltooide droomprojecten waarin er een gezond evenwicht is tussen mens en milieu. Met onze expertise op het gebied van Bouwfysica, Omgevingsmonitoring, Ecologie en Milieu & Ruimte bieden wij u een complete oplossing en advisering om een evenwichtig gebouwde omgeving te realiseren.

Wat er niet verandert

Als organisatie veranderen wij, maar onze dienstverlening verandert niet. Wij blijven u onze expertise delen op gebied van Bouwfysica, Ecologie, Omgevingsmonitoring en Milieu & Ruimte. 


Ook de verbinding en de samenwerking met onze zuster BK ingenieurs blijft bestaan en verandert niet. Wij (BK ingenieurs en Equipe Adviseurs) blijven op dezelfde manier samenwerken en gezamenlijk projecten uitvoeren. Wij gebruiken elkaars kantoren, delen de kennis en bieden u als klant gezamenlijk een totaaloplossing. Dit komt ook tot uiting door de toevoeging “BY BK”, zoals dat op het logo is weergegeven.

Logo Equipe Adviseurs.jpg
deel0Helemaal.jpg

Vragen over onze naamsverandering?

Heeft u vragen over onze naamsverandering? Neem dan contact op met Niels Blokland of Klaas Romijn.  En kom gerust langs bij ons op kantoor, Daltonstraat 30D in Dordrecht!

Niels Blokland

Algemeen directeur

Niels Blokland
bottom of page