top of page
Michel Gerritsen - tiny.jpg

Ontmoet Michel

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Ik ben Michel Gerritsen, 52 jaar, vader van twee pubers en woonachtig in Dordrecht. Ik ben breed geïnteresseerd in natuur en wetenschap. Mijn ontspanning vind ik onder andere in weekendjes weg, wandelen, tuinieren en zeilen. Ik omschrijf mijzelf als sociaal, nieuwsgierig en leergierig.

Wat houdt je functie precies in?

Binnen Equipe Adviseurs houd ik mij voornamelijk bezig met trillingsonderzoeken en bouwkundige opnames. Gezien mijn achtergronden en interesses voer ik ook energieonderzoeken en bouwstoffeninventarisaties uit. Verder vind ik het leuk mijn ecologiecollega’s te assisteren bij bijvoorbeeld vleermuisonderzoek.

Wat is je leukste herinnering?

Lastig! De diversiteit in werkzaamheden en werkgebieden maakt het werk erg leuk. Ik heb al veel leuke projecten uitgevoerd. Ik denk aan onderzoeken in mooie historische gebouwen en vleermuisonderzoeken tijdens zwoele zomeravonden. Het vele contact met bewoners en het teamgevoel tijdens het onderzoeken maakt mijn werk erg leuk.

Waarom zou volgens jou iemand nou juist bij ons moeten solliciteren?

Voor de goede en informele werksfeer, de evenwichtige mix tussen theorie en praktijk en de veelzijdigheid van werkmogelijkheden!

Waar kunnen opdrachtgevers jou voor bellen?

Opdrachtgevers kunnen mij bellen voor alle zaken omtrent het monitoren van de omgeving rond de projectlocatie; voor een bouwkundige opname, een trillingsmeting, geluidonderzoek, scheurwijdtemeting, een deformatiemeting en voor omgevingsmanagement.

Jij en Equipe Adviseurs; hoe is dat ontstaan?

Oorspronkelijk ben ik als kwaliteitsmedewerker/bodemadviseur bij UDM adviesbureau, dat overgenomen is door BK ingenieurs. De laatste jaren heb ik Equipe Adviseurs met veel interesse zien ontstaan en ontplooien. Omdat ik het ook bij BK ingenieurs naar mijn zin had ben ik uiteindelijk pas in 2020 hiernaar overgestapt.

Hoe zou je onze cultuur omschrijven?

Flexibel, ontspannen en vriendelijke werksfeer en met een goede zorg voor personeel, collega’s en klanten.

Michel Gerritsen  vierkant klein transparant.png
"​Bij Equipe Adviseurs heerst een flexibele, ontspannen en vriendelijke werksfeer en is er goede zorg voor personeel, collega’s en klanten!"

Michel Gerritsen

Ben jij de nieuwe collega van Michel?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?
Michel Gerritsen

Adviseur Omgevingsmonitoring

Michel Gerritsen  vierkant klein transparant.png
bottom of page