top of page
Werken bij Equipe Adviseurs LQ.jpg

​Junior adviseur
Milieu & Ruimte

Expertise
Carrièreniveau
Locatie

Milieu & Ruimte

Starter
Dordrecht & thuiswerken

Ga samen met ons voor goud!

​Junior adviseur Milieu & Ruimte

Werken bij Equipe Adviseurs: een gouden kans

'Equipe' betekent team. En een team, dat zijn wij! Iedereen doet bij ons mee, vanuit zijn of haar expertise. Onze collega's omschrijven onze cultuur als nauw verbonden, ontspannen en warm. Want bij Equipe Adviseurs ga je op avontuur. Kom je tot bloei. Doe je mee. Dat maakt ons uniek.

En wij zijn op zoek naar jou!

Want ben jij iemand met interesse in milieu, ruimte, geluid, stikstof en/of externe veiligheid? Iemand die graag zijn of haar theoretische kennis over deze onderwerpen in de praktijk wil brengen? Zoek jij een eerste of een volgende stap in jouw carrière? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Dit ga je doen

Als Junior Adviseur Milieu & Ruimte ga jij aan de slag met verschillende projecten en met verschillende opdrachtgevers op het gebied van milieu, stikstof, ruimtelijke ordening, geluid, ruimtelijke onderbouwing en externe veiligheid. De functie heeft betrekking op verschillende onderdelen van Milieu & Ruimte. Zo werk je bijvoorbeeld aan ruimtelijke projecten (opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen), maak je stikstofberekeningen, adviseer je over externe veiligheid en stel je in samenwerking met je projectteam ruimtelijke plannen en de benodigde onderzoeken op. Kortom: een zeer brede functie, waarin je in aanraking komt met alle aspecten van milieu en ruimte! 


Ook als junior ben je bij Equipe Adviseurs niet verantwoordelijk voor één facet, maar beheer je jouw eigen project. Van het binnenkomen van de offerte en het eerste contact met de opdrachtgever, tot aan de factuur. Je leert dus het hele traject kennen.

De hoofdlocatie voor deze functie is in Dordrecht; uiteraard in een combinatie met thuiswerken.

Dit krijg je

Werken bij Equipe Adviseurs betekent afwisselend werk, doordat je betrokken bent bij veel verschillende soorten projecten. Ons team is gebaseerd op de uitgangspunten zelfstandigheid, betrokkenheid en vertrouwen. Een A-team waarin oplossingsgericht werken, creativiteit, humor, plezier en saamhorigheid kernbegrippen zijn.

Uiteraard vraagt een brede functie met veel verantwoordelijkheid een goede begeleiding. Bij Equipe Adviseurs staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je maakt een persoonlijk ontwikkelsplan om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij bieden jou hierin de ruimte die je nodig hebt. Zo krijgt je een vaste ‘buddy’ toegewezen, die je begeleidt waar nodig. Daarnaast bieden wij doorgroeimogelijkheden en is het na een tijdje mogelijk om jezelf te specialiseren in onderdelen waar jij het meeste energie van krijgt. 

Daarnaast krijg je:
 • Een divers A-team waarmee je leuke projecten aanpakt;

 • Veel vrijheid: ruimte voor ontwikkeling en plezier, eigen initiatief is een must!

 • Een uitstekend salaris; afhankelijk van jouw profiel tussen de €2450,- en €3600,-.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een auto van de zaak;

 • Flexibele werktijden;

 • Een combinatie tussen werken op kantoor en thuis;

 • Een open, informele en vriendschappelijke werksfeer: je krijgt een collegiaal A-team waar we voor elkaar door het vuur gaan!

 

Wij vinden het belangrijk om een functie te vinden die bij jou past. Daarom is de functie is volledig te vormen naar wat jou het meeste aanspreekt en waar je naartoe zou willen groeien.

Dit worden je directe collega's

Niels Blokland vierkant klein 1-transparant.png
Niels Blokland

Directeur & Teamleider
Milieu & Ruimte

Marlijn den Braanker - Equipe Adviseurs.png
Marlijn den Braanker

​Adviseur

Milieu & Ruimte

Wouter de Ridder.png
Wouter de Ridder

​Adviseur

Milieu & Ruimte

Rob van Zoest.png
Rob van Zoest

​Senior adviseur

Milieu & Ruimte

Klaas Romijn vierkant klein 2-transparant.png
Klaas Romijn

​Senior adviseur

Milieu & Ruimte

Dit heb je

Jij bent iemand die goed weet te communiceren met zowel collega’s als opdrachtgevers. Je bent hierin klantgericht en hebt een commercieel gevoel. Je kunt prima zelfstandig werken, maar je weet ook wanneer je samen de klus moet klaren.

Daarnaast:
 • Beschik je over een relevante, afgeronde opleiding op hbo-niveau, universiteit of gelijkwaardig;

 • Heb je 0 tot 3 jaar ervaring in ruimte en milieu;

 • Ben je praktisch en oplossingsgericht ingesteld;

 • Heb je ambitie om samen te groeien.

Als je houdt van een informele werkcultuur en een evenwichtige mix tussen theorie en praktijk op het gebied van bouwen en milieu, dan zit je bij ons goed!

Rob.

Rob van Zoest.png
Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Vertel ons over jezelf en over jouw ambities! Doe dat via de knop hieronder.

Heb je het idee dat je niet alle bagage hebt die hierboven beschreven is? Solliciteer dan toch! Samen kijken we naar een passende functie.

deel0Helemaal.jpg
Vragen over deze vacature?
Jan Brouwer

Interim Recruiter

Jan_Brouwer transparant.png
bottom of page