top of page

Ecologie: Het dak op met Van Venrooy

Omdat daken vaak broed- of verblijfplaatsen zijn voor diverse diersoorten, bezochten de ecologen van Equipe Adviseurs diverse locaties met onze dakpartner Van Venrooy.

Expertise Ecologie.png

Bezoek aan projectlocaties Van Venrooy

Equipe Adviseurs streeft ernaar om dichtbij de praktijk te staan. Weten hoe ons advies wordt uitgevoerd helpt ons namelijk om onze opdrachtgevers nóg betere oplossingen aan te dragen. Omdat daken vaak broed- of verblijfplaatsen zijn voor diverse diersoorten, gingen de ecologen van Equipe Adviseurs daarom het dak op met onze dakpartner Van Venrooy. Onder leiding van Stefan Zuiderwijk bezochten wij een aantal renovatieprojecten met hellende- en platte daken. En ja hoor, ook op deze locaties vonden wij (potentiële) nestlocaties van huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen! Om ons heen vlogen huismussen, op zoek naar nestlocaties.

Natuur en bouwen gaan samen

Door de werkzaamheden met onze opdrachtgevers te bespreken, vormt ecologie geen belemmering voor uw project. Integendeel, in veel gevallen kan dit juist goed samengaan. Zo worden op deze projectlocaties op maat gemaakte vogelkasten in de kopgevel gehangen. Huismussen kunnen onder de boeiboorden in deze kasten komen. Een goed voorbeeld van passend advies dus. Volgens Van Venrooy denken onze adviseurs dan ook praktisch mee, op zoek naar de meest werkbare oplossingen. Een mooi compliment!

Onze expertise

Equipe Adviseurs voert regelmatig ecologisch onderzoek uit naar daken. Zo is voor hellende daken vaak een nader onderzoek nodig en stellen wij een werkprotocol op voor platte daken. Met onze ecologische oplossingen zijn wij een gedegen partner.

deel0Helemaal.jpg

Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Annemijn de Groot

Teamleider Ecologie

Annemijn de Groot.png
bottom of page