top of page

Ontmoet Alexander

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Hoe zou je de cultuur bij Equipe Adviseurs omschrijven?

Ik ben Alexander, adviseur Omgevingsmonitoring bij Equipe Adviseurs. Hiervoor heb ik de functie van boormeester gehad. Al snel kwam ik met mij mbo milieutoezicht bij BK ingenieurs terecht. Sinds 2021 ben ik werkzaam als adviseur omgevingsmonitoring.

Wat houdt je functie precies in?

Ik ervaar het echt als een familiecultuur. Er heerst een ongedwongen sfeer. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen projecten, maar niemand is te beroerd om even te helpen als je dit nodig hebt. Je zit dus niet op je eigen eiland, maar ik bent onderdeel van een hecht team. Iedereen probeert van elkaar te leren. Dit is ook nodig, omdat de verschillende teams vakinhoudelijk met elkaar zijn verweven. 

Mijn werkzaamheden bestaan uit het installeren van geluid- en trillingmetingen, het bouwkundig(voor)opnemen van gebouwen, materiaalinventarisatie en rapportage.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Equipe Adviseurs te gaan werken?

Ik wilde graag doorgroeien; iets wat niet kon in mijn vorige functie. Na een tijd bij Equipe Adviseurs meegelopen te hebben, wist ik dat de functie als bouwkundige bij mij past. Ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheid om op deze manier door te groeien. Ook het kantoorwerk gaat mij goed af, de tijd vliegt!

Alexander van Wijnen vierkant klein transparant.png
"​Het leukste aan werken bij Equipe Adviseurs is dat ik veel nieuwe dingen kan leren door de afwisseling in het werk en de verschillende teams . En uiteraard de vrijheid in mijn functie en de gezelligheid op kantoor!"

Alexander van Wijnen.

Ben jij Alexander’s nieuwe collega?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?
Alexander van Wijnen

Adviseur Omgevingsmonitoring

Alexander van Wijnen vierkant klein transparant.png
bottom of page