top of page
Vacature Adviseur Bouwfysica & Brandveiligheid

Adviseur Bouwfysica & Brandveiligheid

Expertise
Carrièreniveau
Locatie

Bouwfysica

Ervaren & senior professional
Randstad & thuiswerken

Ga samen met ons voor goud!

Adviseur Bouwfysica & Brandveiligheid

Werken bij Equipe Adviseurs: een gouden kans

'Equipe' betekent team. En een team, dat zijn wij! Iedereen doet bij ons mee, vanuit zijn of haar expertise. Onze collega's omschrijven onze cultuur als nauw verbonden, ontspannen en warm. Want bij Equipe Adviseurs ga je op avontuur. Kom je tot bloei. Doe je mee. Dat maakt ons uniek.

En wij zijn op zoek naar jou!

Want ben jij iemand met kennis en ervaring in bouwfysica en brandveiligheid? Iemand die dit graag droomprojecten helpt realiseren? Heb je een oor voor opdrachtgevers en een oog voor commerciële ontwikkeling? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Adviseur Bouwfysica & Brandveiligheid

Dit ga je doen

Als adviseur bouwfysica en brandveiligheid voor Equipe Adviseurs in Dordrecht werk je aan breed uiteenlopende projecten, van nieuwbouw en bestaande bouw tot verbouw en transformaties. Je bent niet verantwoordelijk voor één facet, maar je beheert jouw eigen project. Van het binnenkomen van de offerte en het eerste contact met de opdrachtgever, tot aan de factuur.

Werken bij Equipe Adviseurs betekent afwisselend werk. Geen dag is bij ons hetzelfde. ‘s Ochtends voer je bijvoorbeeld thermografische opnamen uit en ’s middags neem je deel aan een overleg waarin je jouw brandoverslagberekening uitlegt. Van BENG-berekeningen voor nieuwbouw, koudebrugberekeningen voor bestaande bouw, een melding brandveilig gebruik verzorgen voor een zorginstelling tot het bouwfysisch doorrekenen van een kantoor naar appartementencomplex… In je functie komt het komt allemaal langs!

Binnen jouw functie werk je in een omgeving waar de diensten en expertise op het gebied van Bouwfysica, Omgevingsmonitoring, Ecologie en Milieu & Ruimte zeer divers zijn. Vanuit jouw ervaring en kennis van wet- & regelgeving adviseer je klanten zoek je samen met jouw collega’s naar oplossingen. 


Wij vinden het belangrijk om een functie te vinden die bij jou past. De reikwijdte van onze Expertise Bouwfysica (Brandveiligheid, Vocht, Gebouwschil, Ventilatie, Daglicht, Energie & Warmte en Bouwakoestiek) biedt jou de mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen. Daarom is deze functie is volledig te vormen naar wat jou het meeste aanspreekt en waar je naartoe zou willen groeien!

Dit krijg je

Werken bij Equipe Adviseurs betekent afwisselend werk, doordat je betrokken bent bij veel verschillende soorten projecten. Ons team is gebaseerd op de uitgangspunten zelfstandigheid, betrokkenheid en vertrouwen. Een A-team waarin oplossingsgericht werken, creativiteit, humor, plezier en saamhorigheid kernbegrippen zijn.  

Bij Equipe Adviseurs staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je maakt een persoonlijk ontwikkelplan om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij bieden jou hierin alle ruimte die je nodig hebt.

Daarnaast:

 • Een divers A-team waarmee je leuke projecten aanpakt;

 • Veel vrijheid: ruimte voor ontwikkeling en plezier;

 • Een uitstekend salaris; afhankelijk van jouw profiel tussen de €3100,- en €4600,-

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een auto van de zaak;

 • Flexibele werktijden;

 • Een combinatie tussen werken op kantoor en thuis;

 • Een open, informele en vriendschappelijke werksfeer: je krijgt een collegiaal A-team waar we voor elkaar door het vuur gaan!

Dit worden je directe collega's

Ronald van den Bout Teammanager Bouwfysica

Ronald van den Bout

​Teammanager
Bouwfysica

Patrick de Zeeuw Teamleider Bouwfysica & Brandveiligheid

Patrick de Zeeuw

​Teamleider
Bouwfysica & Brandveiligheid

Joost Bosboom Adviseur Bouwfysica & Brandveiligheid

Joost Bosboom

​Adviseur
Bouwfysica & Brandveiligheid

Paul van Dijk Adviseur Bouwfysica & Installaties

Paul van Dijk

​Adviseur
Bouwfysica & Installaties

Din Schellevis Adviseur Bouwfysica

Din Schellevis

​Adviseur
Bouwfysica

Thomas Eeken Adviseur Bouwfysica & Stikstof

Thomas Eeken

​Adviseur
Bouwfysica & Stikstof

Sandra van der Herik Adviseur Bouwfysica

Sandra van den Herik

​Adviseur
Bouwfysica

Dennis den Boer Adviseur Bouwfysica

Dennis den Boer

​Adviseur

Bouwfysica

Dit heb je

Jij bent iemand met een commercieel gevoel en in staat om contacten te maken met klanten en collega’s. Je kunt prima zelfstandig werken, maar je weet ook wanneer je samen de klus moet klaren. Vanuit jouw achtergrond geef je klanten gericht advies en biedt je passende oplossingen op het gebied van brandveiligheid en bouwfysica. 

Daarnaast:

 • beschik je over een afgeronde opleiding op hbo-niveau, universiteit of gelijkwaardig;

 • heb je minimaal 3 jaar relevante ervaring;

 • heb je een commerciële mentaliteit;

 • ben je praktisch en oplossingsgericht ingesteld;

 • heb je kennis van relevante wet- en regelgeving;

 • heb je ambitie om samen te groeien.

De cultuur bij Equipe Adviseurs is positief en erg behulpzaam. Als je houdt van variatie in je werk en een goede begeleiding, solliciteer dan zeker voor plek in ons team!

Sandra.

Sandra van der Herik.png

Past onze cultuur bij jouw wensen?

Jouw kennis en ervaring is voor deze functie erg belangrijk, maar laten we je drijfveren en jouw persoonlijkheid niet vergeten! Uiteindelijk is het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Word jij onze nieuwe collega, wil je weten of je bij onze cultuur en A-team filosofie past of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deze functie? Vertel ons over jezelf en over jouw ambities! Doe dat via de knop hieronder.

Heb je het idee dat je niet alle bagage hebt die hierboven beschreven is? Solliciteer dan toch! Samen kijken we naar een passende functie.

deel0Helemaal.jpg

Vragen over deze vacature?

Jan Brouwer

Interim Recruiter

Jan Brouwer Interim Recruiter
bottom of page