top of page
Energie en warmte

Energie en warmte

Wie een gebouw op een duurzame manier wil ontwerpen en gebruiken, krijgt te maken met veel uitdagingen. Onze experts creëren energiezuinige en gezonde gebouwen die voldoen aan uw eisen en relevante wet- & regelgeving.

Een energiezuinig gebouwontwerp & -gebruik

Duurzaam en circulair bouwen wordt steeds belangrijker. Maar hoe creëer je een toekomstbestendig, (bijna) klimaatneutraal, energie-efficiënt én aangenaam gebouw? Hier komen veel complexe thema’s bij kijken. Zo moet het gebouw in energie bijna zelfvoorzienend zijn (BENG), dient de milieuprestatie (MPG) te voldoen, is de gebouwtemperatuur aangenaam zowel in warme als koude perioden én dienen gebouwinstallaties te voldoen in de exacte benodigde energiebehoefte.

energiezuinig gebouwontwerp

Als adviesbureau met jarenlange ervaring rondom deze thema’s kennen wij de uitdagingen als geen ander. Onze adviseurs denken al in de ontwerpfase mee, wanneer keuzes de meeste impact hebben op kosten én kwaliteit. Ook voor bestaande bouw en verbouw leveren wij de best passende oplossingen voor een energiezuinig, duurzaam en comfortabel gebouwgebruik.

deel0Helemaal.jpg
Waarmee kunnen wij u helpen?
Ronald van den Bout

​Teammanager Bouwfysica

Ronald Teammanager Bouwfysica
bottom of page