top of page
2.PNG

Traineeship
Adviseur 

Carrièreniveau

Salaris

Locatie

Starter

€ 2.450,- tot € 3.570,-
Randstad & thuiswerken

Ga samen met ons voor goud!

Traineeship Adviseur

Rond je momenteel jouw scriptie af of heb jij onlangs jouw diploma behaald in de richting Bouwkunde, Planologie en Ruimtelijke Ordening, Biologie, Wiskunde, Natuurkunde, Integrale Veiligheid of Duurzaamheid? Zoek jij naar een vliegende start van jouw carrière? Dan zoeken wij jou!

Werken bij Equipe Adviseurs: een vliegende start van jouw carrière!

Als je net jouw diploma hebt behaald, heb je een brede keuze aan carrièremogelijkheden. Ben je benieuwd of een functie als adviseur jou ligt? Een Traineeship als adviseur is dé kans om kennis te maken met de adviseursrol. 

Bovendien is een traineeship de perfecte manier om kennis te maken met diverse vakgebieden en adviseursspecialisaties. Ontdek zelf binnen welke expertise van Equipe Adviseurs jij het beste tot je recht komt. Door zeven maanden werkzaam te zijn als adviseur in vier uiteenlopende expertises kom je erachter welk vakgebied en welke rol jou het beste ligt.

Jezelf razendsnel ontwikkelen

Als trainee ben je werkzaam in vier expertises: Bouwfysica, Ecologie, Omgevingsmonitoring en Milieu & Ruimte. Samen met jouw collega's geef je klanten gericht advies en werk je aan creatieve oplossingen. In de werkzaamheden krijg je te maken met zowel nieuwbouw als bestaande bouw, verbouw en transformaties (gebouwen die een nieuwe bestemming krijgen). Je ben je niet verantwoordelijk voor één facet, maar je draait zo veel mogelijk mee in het hele traject; van het binnenkomen van de offerte en het eerste contact met de opdrachtgever tot aan de facturatie. Je leert dus de hele functie kennen!

Een aantal werkzaamheden op een rijtje:

 • Je gaat aan de slag met bouwfysische vraagstukken. Je beoordeelt of er sprake is van een goed en gezond binnenklimaat. Daarnaast kijk je mee of het gebouw voldoet aan de eisen van bijna energieneutraal gebouw (BENG)

 • Je adviseert projectontwikkelaars over de kansen en belemmeringen bij ruimtelijke ontwikkeling. 

 • Verder voer je geluidmetingen uit op locatie en bepaal je de bouwkundige staat van bestaande panden.

 • Samen met jouw collega’s inventariseer je de aanwezige flora- en fauna op een project en voer je vleermuisonderzoek uit.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij goed begeleid wordt. In iedere expertise krijg jij daarom een buddy die jou introduceert in het vakgebied en die jou begeleidt waar dat nodig is, zodat we samen ontdekken wat jij wilt.

Na deze periode bepalen we samen in welk team je definitief aan de slag gaat. Het is overigens niet verplicht om alle vakteams te doorlopen; als je duidelijke voorkeur hebt voor een team kun je ook direct kiezen voor dit vakteam.

 

Onze hoofdlocatie is in Dordrecht, maar je kunt ook aan de slag in Nieuwegein of Velserbroek. Uiteraard in een combinatie met thuiswerken.

De cultuur bij Equipe Adviseurs is erg positief . Zoek je een jong bedrijf, een goede begeleiding en een team waarin iedereen elkaar graag helpt? Solliciteer dan zeker voor plek in ons team!

Sandra.

Sandra van der Herik.png

Waar wij voor staan

team.png

Aanstekelijke cultuur

Ongekend goede cultuur met alle ruimte voor ieders specifieke kwaliteiten en bijzonderheden

toonaangevend.png

Toonaangevend in de branche

Werken voor een toonaangevende speler en adviseren voor 'gouden' projecten

beloning.png

Goede beloningen

Uitstekende primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden

Equipe Adviseurs.jpg

Equipe Adviseurs is een ervaren partner met een veelzijdig en professioneel team succesvol actief is op het gebied van Bouwfysica, Omgevingsmonitoring, Ecologie en Milieu & Ruimte. Wij begeleiden droomprojecten en adviseren in de ontwikkeling van een evenwichtige, gebouwde omgeving. Dit doen wij omdat wij gaan voor de best passende oplossing. En jouw collega’s? Die werken elke dag met passie samen met opdrachtgevers met als doel om deze evenwichtige, gebouwde omgeving te creëren. Met onze verschillende expertises en karakter is er volop ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling!  

'Equipe' betekent team. En een team, dat zijn wij! Iedereen doet bij ons mee, vanuit zijn of haar expertise. Onze collega's omschrijven onze cultuur als nauw verbonden, ontspannen en warm. Want bij Equipe Adviseurs ga je op avontuur. Kom je tot bloei. Doe je helemaal mee, ook als trainee. Dat maakt ons uniek!

Waarom Equipe Adviseurs?

Door de combinatie van een veelzijdig team en een uitdagende functie ben je bij Equipe Adviseurs verzekerd van een uitstekende eerste stap in jouw carrière. Perfecte context dus voor een steile klim in je ontwikkeling! Tel daarbij op:   

 

 • Vier ‘expertises’ die een brede kijk geven op de functie;

 • Intensieve begeleiding van een buddy die jou gedurende zeven maanden begeleidt en aanmoedigt;

 • Werken aan uitdagende projecten en grote opdrachtgevers, zoals de Gemeente Rotterdam, Damen Shipyards en Overhoeks;

 • Ook als trainee draag je verantwoordelijkheid en kun je impact maken, zowel in projecten als binnen Equipe Adviseurs;

 • Volop aandacht voor jouw eigen ontwikkeling.

Wat wij van jou vragen

Jij:

 • Beschikt over een relevante opleiding en hebt interesse in ons vakgebied;

 • Bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld;

 • Hebt de ambitie om samen met ons te groeien en te ontwikkelen naar een ervaren adviseur.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Equipe Adviseurs betekent afwisselend werk, doordat je betrokken bent bij veel verschillende soorten projecten. Onze organisatiestructuur is gebaseerd op de uitgangspunten zelfstandigheid, betrokkenheid en vertrouwen. Je bent volledig onderdeel van ons team, en zo word je ook behandeld:

 • Uitstekende begeleiding van jouw buddy's;

 • Een persoonlijk ontwikkelplan; jouw ontwikkeling staat centraal en je krijgt ruimte om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;

 • Een divers team waarmee je leuke projecten aanpakt;

 • Veel vrijheid: ruimte voor ontwikkeling en plezier, eigen initiatief is een must!

 • Een uitstekend salaris; afhankelijk van jouw profiel tussen de €2450,- en €3570,-.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Een auto van de zaak;

 • Flexibele werktijden;

 • Een combinatie tussen werken op kantoor en thuis;

 • Een open, informele en vriendschappelijke werksfeer: je krijgt een collegiaal team waar we voor elkaar door het vuur gaan!

Past onze cultuur bij jouw wensen?

Uiteindelijk is het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Word jij onze nieuwe collega, wil je weten of je bij onze cultuur en A-team filosofie past of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deze functie? Vertel ons over jezelf en over jouw ambities! Doe dat via de knop hieronder.

Liever eerst wat meer informatie?

Jan Brouwer

Interim Recruiter

Jan_Brouwer transparant.png
deel0Helemaal.jpg
bottom of page