top of page
Suzanne Lange - tiny.jpg

Ontmoet Suzanne

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Jazeker! Ik ben een sociale, harde werker die enorm geïnteresseerd is in en toegewijd is aan natuur, ecologie en dieren. Ik vind het leuk om in een team onze klanten tevreden te maken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zwemmen, spelletjes te spelen en met de hond te wandelen.

Jij en Equipe Adviseurs; hoe is dat ontstaan?

Ik ben bij Equipe Adviseurs terecht gekomen via een oud-klasgenoot en collega. Zij vertelde mij dat Equipe Adviseurs op zoek was naar een nieuwe ecoloog. Nu werk ik hier inmiddels alweer een poosje.

Wat vind je nu het leukste aan werken bij Equipe Adviseurs?

De gezellige, aardige collega’s en de vrijheid die je krijgt. Mijn functie als ecoloog betekent heel afwisselend werk. Het ene moment schrijf je rapporten en het andere moment ben je in het veld aan het onderzoeken. Vooral dat laatste vind ik leuk!

Hoe zou je de cultuur bij Equipe Adviseurs omschrijven?

Bij Equipe Adviseurs heerst een fijne en losse sfeer. Naast hard werken is er altijd ruimte voor grapjes. Iedereen wordt vrij gelaten en dat vertrouwen vind ik erg prettig. De lijntjes zijn kort en ik ervaar Equipe echt als een team. 

Wat is je beste herinnering bij Equipe Adviseurs?

De leukste herinnering denk ik toch dat ik dit die kraamkolonie Laatvliegers heb zien uitvliegen en er tegelijkertijd ook Laatvliegers uit de buurt overvlogen. Een prachtig gezicht. Oh, en de teamuitjes natuurlijk. Die zijn altijd leuk!

Waar kom je iedere morgen je bed voor uit?

Voor een lekkere warme douche of een wandeling met de hond 😊. Eerlijk is eerlijk, soms blijf ik toch liever in mijn bed liggen hoor, zeker na nachtonderzoek! Maar eenmaal opgestart en gedoucht ben ik ’s morgens toch wel op mijn best.

Wat is je leukste project?

De leukste projecten zijn toch wel de veldonderzoeken en dan met name de vleermuisonderzoeken. Ondanks dat dit best zwaar werk is (het is voornamelijk nachtwerk) houd ik van actief bezigzijn. Tijdens de vleermuisonderzoeken kom je leuke én gekke dingen tegen. Vaak word je aangesproken door mensen die het maar wát gek vinden dat wij midden in de nacht met een zaklamp naar gebouwen kijken. Sommige mensen vinden het juist erg interessant, anderen zien de vleermuizen liever vertrekken. Bij mijn leukste vleermuisproject ontdekten wij een kraamkolonie Laatvliegers. Voor een ecoloog is het bijna magisch om deze grote vleermuizen onder een dakpan weg te zien vliegen, zeker 25 stuks achter elkaar. Het geluid dat zij maken vind ik prachtig!

Suzanne Lange  vierkant klein transparant.png
"​Bij Equipe Adviseurs heerst een fijne en losse sfeer.
Naast hard werken is er altijd ruimte voor grapjes!"

Suzanne Lange

Ben jij de nieuwe collega van Suzanne?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?

Suzanne Lange

Adviseur Ecologie & stikstof

Suzanne Lange  vierkant klein transparant.png
bottom of page