top of page
Ontwerp zonder titel (3).png

Samenwerking Equipe Adviseurs - AO Greenliving

AO Greenliving en Equipe Adviseurs gaan een bijzondere samenwerking aan. Lees er hier alles over!

Expertise Ecologie.png
Expertise Bouwfysica_edited.jpg
Expertise Milieu en ruimte_edited.jpg
Expertise Omgevingsmonitoring_edited.jpg

Het project

Door AO Greenliving wordt de locatie aan de Thorbeckelaan 1 en 2 in Zwijndrecht ontwikkeld. Op deze locatie bevindt zich momenteel een kerkgebouw. De plannen tot transformatie naar woningbouw bestaan al langere tijd. AO Greenliving gaat deze locatie ontwikkelen naar duurzaam woonvastgoed.

De werkzaamheden

Het planvoornemen voor de locatie is het realiseren van twee woongebouwen als vervanging van de bestaande gebouwen. Het programma voor de woontorens is tweeledig; er worden zorgstudio’s met koopappartementen ontwikkeld. De koopappartementen worden gericht op een breed scala aan doelgroepen.

Dit is een gouden samenwerking: niet enkel grote, maar ook groene ambities.!

André Oudeman.

Onze samenwerking

Equipe Adviseurs is de regisseur voor dit project. In een unieke samenwerking is Equipe Adviseurs niet alleen een adviseur, maar aan het project verbonden als leverancier: van de benodigde vergunningen en de risicoscan, het bewaken van de kwaliteit in de uitvoering tot aan de oplevering. Een uniek concept in de versnelling van de woningbouw, wat vraagt om betrokkenheid, snelheid en continue aandacht.

Met het project zetten wij een nieuwe stap in onze dienstverlening, dat zich kenmerkt door gouden projecten, in een gouden samenwerking!

Samen gaan we voor goud!

deel0Helemaal.jpg
Hoe kunnen wij u helpen?

Marianne Wulfse

Secretariaat

Marianne Wulfse  vierkant klein transparant.png
bottom of page