top of page
Ontwerp zonder titel (3).png

Ontmoet Robert

Hoe zou jij jezelf willen omschrijven?

Als een vriendelijk, sociaal en eerlijk persoon. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn. Mijn ontspanning zoek ik in de sportschool en op de (race)fiets. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig en dus houd ik van nieuwe uitdagingen.

Hoe ben je bij Equipe Adviseurs terecht gekomen?

Ik ben in september 2019 begonnen bij Equipe Adviseurs. Tijdens mijn opleiding vond ik bouwfysica een leuk vak. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik een bouwfysisch onderzoek uitgevoerd naar het energetisch renoveren van bestaande woningen met een optimale verhouding tussen kosten en opbrengsten. Mijn werk bij Equipe Adviseurs sluit hier goed op aan. Daarnaast kan ik hier werken aan mijn persoonlijke leerdoelen.

Wat is je leukste project?

Dat was mijn eerste project die ik zelfstandig heb uitgevoerd in het centrum van Amsterdam. Hier heb ik thermografische opnames gemaakt van de gevel, waarbij warmtelekken in de gevel van het gebouw goed zichtbaar waren.

Waar kom je iedere morgen je bed voor uit?

Dat ik iedere dag goed gemotiveerd naar mijn werk rijd. Ik ben positief ingesteld en ik sta elke dag open voor nieuwe (leerzame) uitdagingen!

Wat vind je nu het leukste aan werken bij Equipe Adviseurs?

De variatie van bouwkundige opnames, bouwfysische inspecties van gebouwen en het werken op kantoor. De werkoverleggen zorgen voor een goede bagage om mijn kwaliteiten te verbeteren.

Wat is je leukste herinnering bij Equipe Adviseurs?

Ik kijk met goede herinneringen terug op het project die ik heb uitgevoerd, waarbij 150 woningen zijn geïnventariseerd voor het energetisch verduurzamen van de woningen. Daarnaast heb ik leuke herinneringen aan de ontspanningsmomenten. Bij Equipe Adviseurs is er naast werken altijd tijd voor een grapje en voor ontspanning.

Hoe zou je de cultuur bij Equipe Adviseurs omschrijven?

Als een ontspannen cultuur, veel flexibiliteit en behulpzaamheid.

Robert Jubitaine  vierkant klein transparant.png
"​Bij Equipe Adviseurs is er een ontspannen cultuur, goede flexibiliteit en behulpzaamheid!"

Robert Jubitaine

Ben jij de nieuwe collega van Robert?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?
bottom of page