top of page
Rob van Soest  - tiny.jpg

Ontmoet Rob

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Ik ben Rob van Zoest en sinds januari 2021 in dienst bij Equipe Adviseurs. Hiervoor heb ik bij Rijkwaterstaat en Sweco gewerkt, hoofdzakelijk op het gebied van bodem– en waterbeheer.

Wat houdt je functie precies in?

Binnen Equipe Adviseurs houd ik mij vooral bezig met vergunningen-procedures: een klant heeft een initiatief of een plan en ons team zorgt ervoor dat het vergunningentraject soepel doorlopen wordt. Voor onze klanten én voor de vergunningverleners zijn wij als het ware het ‘smeermiddel’, omdat wij de taal van beiden spreken.

Wat vind je nu het leukste aan werken bij Equipe Adviseurs?

De grote variatie in werkzaamheden, problematiek en mensen voor wie ik actief ben in mijn functie vind ik leuk. Daarnaast vind ik de grote variatie aan klanten, met zeer verschillende achtergronden en afkomstig uit meerdere branches, een heel grote pre. Ik geniet altijd erg van een bezoek aan een klant en de locatie waar zich een nieuw project gaat afspelen. Dat gaat van indrukwekkende industriële installaties, via prachtig gelegen golfbanen tot mbo-klaslokalen in aanbouw.

Hoe zou je de cultuur bij Equipe Adviseurs omschrijven?

Ik zou onze cultuur omschrijven als open, benaderbaar, actiegericht,  samenwerkingsgericht en korte lijnen.

Waar krijg jij energie van?

Als ik een klant heb geholpen die door kan gaan met zijn plannen of bedrijfsvoering geeft dat mij energie. In mijn privétijd krijg ik veel energie van een geslaagde wandelvakantie waarbij ik als reisleider actief ben geweest.

Rob van Soest  vierkant klein transparant.png

Waarom zou volgens jou iemand nou juist bij ons moeten solliciteren?

Als je houdt van een informele werkcultuur en een evenwichtige mix tussen theorie en praktijk op het gebied van bouwen en milieu, dan zit je bij ons goed!

"​Als je houdt van een informele werkcultuur en een evenwichtige mix tussen theorie en praktijk op het gebied van bouwen en milieu, dan zit je bij ons goed!"

Rob van Zoest

Ben jij de nieuwe collega van Rob?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?
Rob van Zoest

Adviseur vergunningenmanagement

Rob van Soest  vierkant klein transparant.png
bottom of page