top of page
Joost Bosboom - tiny.jpg

Ontmoet Joost

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Ik ben Joost, adviseur bouwfysica en brandveiligheid. Vanuit het landelijke Noord-Holland werk ik in de vestiging Velsenbroek aan mooie projecten verspreid over Nederland. Ik vind het leuk om hectische projecten met uiteenlopende onderzoeken tot een goed resultaat te brengen. Buiten werktijden besteed ik tijd aan fietsen, wandelen en het opknappen van ons huis.

Wat houdt je functie precies in?

Ik ben naast projectleider en bouwfysicus voor uiteenlopende projecten ook vergunningverlener voor de Wabo-procedure. Het zwaartepunt zit vooral in de brandveiligheid. Naast het aansturen van projecten maakt kennisoverdracht en het begeleiden en opleiden van collega’s mijn werk bij Equipe Adviseurs interessant.

Waarom zou volgens jou iemand nou juist bij ons moeten solliciteren?

We vormen een compact team in een grote organisatie met uiteenlopende contacten en kennis. Als je wilt werken in een organisatie met een open, praktische en flexibele cultuur, en als brede ervaring jouw ding is, is Equipe Adviseurs de juiste plaats!

Jij en Equipe Adviseurs; hoe is dat ontstaan?

Ik ken Niels al vanuit de schoolbanken, we hebben samen Milieukunde gestudeerd in Utrecht. Na een tijdje als zzp’er te hebben gewerkt, ben ik bij mijn grootste opdrachtgever, Equipe Adviseurs, gaan werken. Na een uitstapje naar de Omgevingsdienst Zaandam ben ik in de zomer van 2021 weer teruggekomen.

Waar krijg jij energie van?

Ik krijg er energie van om projecten met uiteenlopende belangen en onderwerpen tot een goed resultaat brengen.

Joost Bosboom  vierkant klein transparant.png
"​We vormen een compact team in een grote organisatie met uiteenlopende contacten en kennis!"

Joost Bosboom

Ben jij de nieuwe collega van Joost?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?
bottom of page