top of page
Din Schellevis - tiny.jpg

Ontmoet Din

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Je kan mij omschrijven als sociaal, perfectionistisch en altijd wel in voor een geintje. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen. Mijn ontspanning zoek ik in (zaal)voetbal en tuinieren. Het geloof geeft mij een identiteit.

Jij en Equipe Adviseurs; hoe is dat ontstaan?

Ik ben in februari 2020 begonnen bij Equipe Adviseurs. Ik heb in mijn afstudeerperiode onderzoek gedaan naar circulariteit binnen de bestaande gebouwvoorraad en hoe Equipe Adviseurs hier een rol in kan spelen. Deze periode heb ik met succes mogen afronden en ben dan ook blij dat ik de kans heb gekregen om bij Equipe Adviseurs verder te groeien.

Wat is je leukste herinnering bij Equipe Adviseurs?

Ik kijk met een goed gevoel een met een brede glimlach terug op de teamuitjes. Daarnaast vond ik het fijn om hier mijn studie Bouwkunde af te kunnen ronden.

Wat vind je nu het leukste aan werken bij Equipe Adviseurs?

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik de eerste weken op kantoor gewerkt. De sfeer bij Equipe Adviseurs en de nauwe samenwerking in het bouwfysicateam vind ik erg fijn. De weken erna heb ik thuis moeten werken. Ik hoop nog veel leuke momenten mee te maken.

Hoe zou je de cultuur bij Equipe Adviseurs omschrijven?

Zeer flexibel, nauw betrokken en ontspannen cultuur.

Wat zal jouw eerste project voor Equipe Adviseurs worden?

Mijn eerste project zal ik gaan uitvoeren voor Geldersch Landschap & Kastelen: 150 objecten in Gelderland zullen verduurzaamd worden. Equipe Adviseurs mag hiervoor de bouwkundige opnames verrichten. Ik ben erg benieuwd wat voor objecten ik zal aantreffen.

Waar kom je iedere morgen je bed voor uit?

Voor mijn werk (heel cliché 😉). Iedere dag zie ik als een gekregen goed. Dit probeer elke dag te realiseren en er het beste van te maken!

Din Schellevis vierkant klein transparant.png
"​Equipe Adviseurs heeft een zeer flexibele, nauw betrokken en ontspannen cultuur."

Din Schellevis

Ben jij de nieuwe collega van Din?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?
bottom of page