Dave van der Hulst  - tiny.jpg

Ontmoet Dave

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Zeker! Ik ben Dave, sinds eind 2020 werkzaam bij Equipe Adviseurs. Ik heb Biologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden, gevolgd door een Master Forest and Nature Conservation aan Wageningen University & Research. Hier heb ik mij gespecialiseerd in ecologie en management. Ook heb ik gewerkt als veldmedewerker voor vleermuisonderzoek. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, speel ik piano, maak ik een mooie wandeling of kijk ik een (ont)spannende game of serie!

Wat vind je nu het leukste aan werken bij Equipe Adviseurs?

Het leukste aan mijn werk vind ik het veldwerk en dan met name het vleermuisonderzoek. Je weet nooit wat je precies tegenkomt op locatie. Ik ben al op een aantal mooie en interessante locaties geweest!

Wat is je grappigste herinnering bij Equipe Adviseurs?

Tijdens een passende beoordeling in de Dordtse Biesbosch omver gelopen worden door een heleboel nieuwsgierige schapen, haha!

Waar kom je iedere morgen je bed voor uit?

Voor een heerlijk uitgebreid ontbijt! 😉

Hoe zou je onze cultuur omschrijven?

Er heerst een open en prettige werksfeer. Iedereen staat open om elkaar bij te springen als dit nodig is en er is altijd tijd voor een lolletje!

Jij en Equipe Adviseurs; hoe is dat ontstaan?

Ik zag op Indeed dat Equipe Adviseurs een ecoloog zocht. De functie sprak mij aan en dus heb ik gesolliciteerd. De rest spreekt voor zich!

Wat is je leukste project?

Het project Gnephoek in Alphen aan den Rijn komt in mij op. In deze polder heb ik een quickscan uitgevoerd van een erg mooi gebied met veel diversiteit in zowel flora als fauna. Dit is niet bepaald gebruikelijk in steden, wat het een extra mooi project maakte.

Dave van der Hulst vierkant klein transparant.png
"​Iedereen staat open om elkaar bij te springen als dit nodig is en er is altijd
ruimte voor een lolletje!"

Dave van der Hulst

Ben jij de nieuwe collega van Dave?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?