top of page
Daisy van Rooden - tiny.jpg

Ontmoet Daisy

Zou je eens wat over jezelf willen vertellen?

Ik ben Daisy, 38 jaar oud en woon samen met mijn man Sven en onze kat Mickey in Papendrecht. Als ik mijzelf moet typeren in een paar steekwoorden: sociaal, nieuwsgierig/leergierig en een gezonde dosis humor. In mijn vrije tijd ben ik graag gezellig op pad (wandelen, evenementen, natuur, steden en parken), speel ik spelletjes (online en offline) of kijk ik een serie.

Wat vind je nu het leukste aan werken bij Equipe Adviseurs?

Misschien afgezaagd, maar niet minder waar: de collega’s. Ik krijg energie van een positieve werksfeer, soepel lopende samenwerking (samen bereik je meer!) en goed contact met collega’s, klanten en andere stakeholders. Energieboosters zijn daarnaast ruimte voor groei, voldoende afwisseling en aandacht voor ontwikkeling, zowel in functie als persoon.

 

Naast de collega’s spreekt de afwisseling in de functie mij aan. Mijn collega’s zijn gemotiveerd en betrokken en vertellen mij maar wat graag over hun passieprojecten. Ook is er oog voor duurzaamheid en ontwikkelingen, door samen te werken aan een betere leefomgeving voor mens, milieu en natuur. Dat gaat prima samen! Ik voelde me hier dan ook al snel op mijn plek.

Waarom zou volgens jou iemand nou juist bij ons moeten solliciteren?

Een open deur: het team, de mentaliteit en het ontwikkelen: ik krijg veel ruimte en gelegenheid om mij te ontwikkelen. Het motto ‘‘hoe dan wel?’ is voor ons goed van toepassing. Met andere woorden: er heerst een oplossingsgerichte aanpakmentaliteit. Samen bereiken we meer!

Wat houdt je functie precies in?

Sinds oktober 2021 werk ik als projectondersteuner bij Equipe Adviseurs. Ik houd me nu nog vooral bezig met diverse projectadministratieve werkzaamheden en het verslagleggen van gesprekken. In de toekomst hoop ik deze functie uit te bouwen en te gaan ontdekken wat ik nog meer zou kunnen betekenen binnen Equipe Adviseurs.

Hoe zou je de cultuur bij Equipe Adviseurs omschrijven?

Open, sociaal, betrokken en informeel. Daarnaast benaderbaar en toegankelijk, met korte lijnen. Ik voel me nooit bezwaard om iemand iets te vragen, ongeacht de functietitel.

Wat is je leukste herinnering bij Equipe Adviseurs?

Samen lekker eten en zo nu en dan eens (woord)grapjes. Daarnaast was het teamweekend ontzettend leuk. Een fijne sfeer met een combinatie van zakelijke en informele activiteiten.

Waar krijg jij energie van?

Eneco.

Daisy van Rooden vierkant klein transparant.png
"​Ik krijg energie van een positieve werksfeer, soepel lopende samenwerking (samen bereik je meer!) en goed contact met collega’s!"

Daisy van Rooden

Ben jij de nieuwe collega van Daisy?

Equipe Adviseurs heeft vier teams: bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s. Heb jij affiniteit met één van onze expertises en zou je in ons team willen werken? Wij kijken graag samen met jou hoe wij, specifiek gebaseerd op jouw passies, bij elkaar passen!

deel0Helemaal.jpg
Samen een kop koffie drinken?
bottom of page